Sweet Rhodos Box

67.20

20 fije trëndafil i kuq dhe çokollatë.

Zgjidhni Dhuratën

Kartolinë (0.90)

Zgjidhni Dhuratën

Kartolinë (0.90)

Remaining/Maximum Characters: 100/100
68.10

✓Porosit para orës 16:00 (me kohën lokale) që të pranoni porosinë tuaj brenda 1 dite. Porositë e bëra pas orës 16:00 do të marrin një ditë shtesë per dergesë.

✓Lulet janë të pregatitura me dorë nga floristët tanë dhe mund të ndryshojnë pak nga fotografia e produktit për shkak të disponueshmërisë sezonale, luhatjes së çmimeve dhe ndryshimeve në asortimentin e floristëve. Vazoja nuk është e përfshirë, por mund të blihet veçmas.

Kodi i Prduktit: N/A Kategori: , Etiketa: , ,

KËSHILLA PËR KUJDESIN