Coffea Arabica + VAZO

2.90

Coffea Arabica është bimë e kafesë arabe, dhe është specia e parë e kafesë që kultivohet dhe përfaqëson rreth 60% të prodhimit botëror. 

S’ka stok

✓Porositë e pranuara para orës 16:00 dërgohen ditën e nesërme.  
Kodi i Prduktit: N/A Kategori: , , ,