Mure të gjelbërta

Muret e gjelbërta janë një mënyrë e sigurt për të përmirësuar pamjet vizuale të një ndërtese, për të përmirësuar cilësinë e ajrit, si dhe gatishmërinë e punonjësve dhe nivelet e energjisë së tyre. Gjatë gjysmëshekullit të kaluar, një rritje e dukshme e kërkuesve të jetesës urbane ka çuar në një ngritje të konsiderueshme të ndotjes së ajrit dhe humbjes së hapësirave të gjelbërta.

Mundësitë e aplikimit të myshkut janë të shumta, si muret me myshqe, tavanet dhe madje edhe shkronjat me myshqe ose logot e kompanisë. Çdo gjë është e punuar në punëtorinë tonë sipas dimensioneve të dëshiruara, llojit të myshkut dhe përfundimit.

Muret e gjelbërta të gjalla (të referuara zakonisht si kopshte vertikale) mbushin hapësirën e mërzitshme të brendshme me gjelbërimin që rifreskon jetën. Ato ofrojnë një nxitje natyrale inspiruese dhe estetikisht intriguese për moralin e punonjësve. Pavarësisht nëse ato janë të instaluara në pjesën e jashtme ose të brendshme të një ndërtese, strukturat e të jetuarit, frymëmarrja e jetës së bimëve krijojnë “faktorin” wow “, që shumë dizajnerë të brendshëm kërkojnë ndërsa mbrojnë qëndrueshmërinë.