Dasma & Evente

 

Ëndrra juaj, Stili juaj, Dita juaj


Agrocoop dhe Gerbera Flower Shop me dizajnerë dhe florist nga të gjitha pikat tona shitëse përkujdesen që të sjellin tek ju lulet më të bukura për dasmën tuaj.

Të punuara në mënyrë profesionale dhe me një përkushtim të jashtzakonshëm stafi ynë do të jetë gjithmonë në shërbim të kërkesave tuaja që ambienti juaj gazmor të duket sa më madhështor në ditën më të veqant të jetës suaj.

Si lider rajonal në shërbime dhe duke ofruar një gamë të gjërë të aranzhimeve ne kemi dëshmuar se produktiviteti ynë ka qenë thelbësor në aranzhimin me lule të ambienteve ceremoniale.

Shërbimet :

  • Planifikim dhe sugjerime rreth dasmës
  • Aranzhime me lule të ambientit ceremonial
  • Dërgesa dhe rregullimi i ambientit