Cila është dhurata më e bukur për Shën Valentin?

Dita e Shën Valentinit u ofron të dashuruarve shumë mënyra për të shprehur emocionet e tyre. Në të gjithë botën festojnë Ditën e Shën Valentinit duke treguar vlerësim për njerëzit që duan. Disa njerëz marrin të dashurit e tyre për një darkë romantike në një restorant ndërsa të tjerët mund të zgjedhin këtë ditë për të propozuar ose martuar. Shumë njerëz u japin partnerëve ose admiruesve të tyre buqeta me luve, kartolina urimi, çokollata, bizhuteri por më së shumti trëndafila.

Kur të vijë 14 Shkurti, ne bëjmë gjithçka që mundim për të befasuar dikë të veçantë në jetën tonë me një dhuratë që ata do ta çmojnë përgjithmonë. Buqetat me lule plotë ngjyra apo vetëm trëndafila të mbështjelluar me çokollatat e shijshme dhe arushët vlerësohen si dhurata më e bukur, tradicionale dhe romantike.  Lulet mund ti’a dërgoni të dashurës, gruas, nënëns ose shoqen tuaj më të mirë, padyshim do ti bëjnë ata të ndjejnë dashurinë në ditën e Shën Valentinit dhe më gjerë.

Blej një nga buqetat për Shën Valentin

-9%
59.40
-14%
47.40
-12%
53.90
-10%
67.20
-20%
35.90
-15%
35.90
-23%

Buqeta

Love Wrapped

30.00
-14%
36.00
-14%
36.00
-9%

Buqeta

Pastel Pink

38.4055.20